Windows 10 app not in taskbar; computer on the domain


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Problem:  I have a an IBM ThinkCentre touch screen workstation that has Windows 7 but it’s on the domain and we use WSUS to update our computers.   My workstation is completely updated but I still don’t see the Windows 10 app in my taskbar.   I’ve tried tried checking online for updates and installed […]
Continue reading…

 

Hypervisor not running error on Dell server


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Problem: Tried to install a new virtual machine on my Dell PowerEdge R310 server running Windows Server 2008 R2.  Got an error saying it could not start my virtual machine because hypervisor was not running. Solution:  Power down the server completely.   Power it back on and hit F2 to get into the bios settings.  Go […]
Continue reading…

 

Monitor Server Room Temperature


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Problem: Was having problems with our small server room overheating.  We have a dedicated AC for the room but it was malfunctioning from time to time.  In order to avoid server fail/over heating, we needed something that would notify us if the temperature in the server room went above a certain temp. Solution: Found the […]
Continue reading…

 

The ordinal 421 could not be located in the dynamic link library urlmon.dll


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Problem:  Updated my server 2003 and upon reboot I got the following error:  The ordinal 421 could not be located in the dynamic link library urlmon.dll.   The server would boot up but most functionality was lost from accessing the internet to checking log files.  Tried a couple of things including replacing the urlmon.dll file within […]
Continue reading…

 

Windows Update: Some Updates Were Not Installed Error


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/13/d121821522/htdocs/mvt/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Problem:  Installing updates on a new Dell box and after installing SP3, I get the “Some updates were not installed” error and no matter what I do, the updates fail.  At first, I thought this was any issue with SP3 again but found that others had the same issue with SP2.  Solution:  Had to do […]
Continue reading…